Eventbolag Göteborg, vi hjälper er att lyckas med ert event eller er konferens.

Få kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 30

Eventbolag Göteborg – Vi är ett eventbolag och eventbyrå i Göteborg som arbetar med att hjälpa våra kunder med att arrangera allt från enklare konferenser och event i Göteborg till mer avancerade företagsevent både i Sverige och utomlands.

Ocean Group har en bakgrund från att ha drivit en egen konferensanläggning i Mollösund på Västkusten ca 10 mil norr om Göteborg. Ocean Group var då ett inhouse eventbolag som sålde och planerade alla former av event och konferenser i Mollösund, Göteborg och på resten av västkusten. År 2010 gjordes gruppen om och Ocean Group övergick till att bli ett renodlat eventbolag i göteborg och att jobba med alla former av företagsevent, möten och konferenser såväl i Sverige som utomlands. Här är några förslag på vad vi som eventbolag Göteborg kan hjälpa er att arrangera: -Alla former av event i Göteborg såsom produktlanseringar, fester, mässor, kick off, möten, konferenser och events.

Läs mer här om några av våra tidigare genomförda event

Varför använda Ocean Group?

Erfarenhet

Vi har varit med ett tag och vet ofta vad som fungerar och vad man bör undvika när det gäller att skapa koncept och välja leverantörer. Saker som sparar mycket tid och pengar när man skall genomföra ett event eller konferens.

Hjärta

Vi älskar det vi gör och behandlar dina kunder och gäster som om det vore våra egna. Vi ser det som vårt yttersta mål att upplevelsen blir oförglömlig. Det tror vi du snabbt kommer att märka i kontakten med oss.

Legwork

Låt oss göra jobbet! Alla delar av ett event är inte alltid glamoröst. Vi är med på plats och är vana vid att hantera inte bara fina koncept på papper utan även att genomföra dem i verkligheten.

Det kostar inget att fråga! Ni har oftast ett förslag från oss inom två timmar.
Tel: 031-42 51 30