Eventbyrå Göteborg – Event, Möten och upplevelser

Vi hjälper er att skapa ett unikt och framgångs event!

Eventbyrå Göteborg – Är ni ute efter en erfaren, personlig och pålitlig eventbyrå i Göteborg för att genomföra era konferenser och event är vi den rätta partnern för er. Vi på Ocean Group har över 10 års erfarenhet av Västkusten och Göteborg, Vi vet hur staden bör upplevas och hjälper er se till att få ut det bästa av vad den har att erbjuda.

Vi hjälper våra kunder med att arrangera allt från enklare konferenser och event i Göteborg till mer avancerade företagsevent både i Sverige och utomlands. Våra erfarna projektledare säkerställer alltid att planering, detaljer och finns på plats för att säkerställa att genomförandet av ert event går galant.

Det är inte för intet som Göteborg kallas för Västkustens pärla! En saltstänkt stad med såväl gemytlig småstadskänsla som ett fantastiskt utbud och tillgänglighet. I Göteborg finns många möjligheter för att anordna event av alla dess slag, som Sveriges näst största stad finns här en uppsjö av leverantörer och exceptionella möjligheter för större arrangemang likväl som mindre konferens och kick off.

Socialt nätverkande är idag en fundamental del i ett företags utvecklingsstrategi och många anordnar större event på regelbunden basis för anställda, kunder och prospekt. Det är då självklart viktigt hur ditt företag profileras och exponeras under eventet. En eventbyrå är då klokt att prioritera då det dels sparar er som arrangörer mycket tid med det är också en garanti på att ni får den expertis och branschkunskap en erfaren eventbyrå kan erbjuda. Ni kommer då att kunna luta er tillbaka, betryggade med att ni kommer att få ett unikt och minnesvärt event.

Eventbyrå Göteborg – Kontakta oss på Ocean Group för ett kostnadsfritt förslag eller läs mer om våra tidigare genomförda event 

Varför använda Ocean Group?

Erfarenhet

Vi har varit med ett tag och vet ofta vad som fungerar och vad man bör undvika när det gäller att skapa koncept och välja leverantörer. Saker som sparar mycket tid och pengar när man skall genomföra ett event eller konferens.

Hjärta

Vi älskar det vi gör och behandlar dina kunder och gäster som om det vore våra egna. Vi ser det som vårt yttersta mål att upplevelsen blir oförglömlig. Det tror vi du snabbt kommer att märka i kontakten med oss.

Legwork

Låt oss göra jobbet! Alla delar av ett event är inte alltid glamoröst. Vi är med på plats och är vana vid att hantera inte bara fina koncept på papper utan även att genomföra dem i verkligheten.

Det kostar inget att fråga! Ni har oftast ett förslag från oss inom två timmar.
Tel: 031-42 51 30