Företagsevent Göteborg -Vi hjälper er att skapa och genomföra ett oförglömligt upplägg!

Få kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 30

Företagsevent är ett ypperligt verktyg för att stärka relationerna med sina kunder, partners och personalen. Det finns många olika tillfällen när ett företagsevent i Göteborg är lämpligt, som bland annat då man släpper en ny produkt, påbörjar en ny verksamhet inom företaget eller när företaget vill skapa bättre relationer med sina partners och kunder. Ett företagsevent i Göteborg kan anordnas i lokaler anpassade för både presentationer på en scen, men även med möjlighet för både middag, barhäng och dans under kvällen. Det finns massor av lämpliga lokaler som man kan hyra för att anordna sitt företagsevent i Göteborg, som bland annat restauranger, nattklubbar eller teatrar. Vi hjälper er att hitta rätt.

När man har bestämt sig för att anordna ett företagsevent i Göteborg för sina kunder eller partners är planeringen viktig för att få ut det mesta av budgeten och ett lyckat resultat. Det krävs bland annat att man hittar den bästa lokalen för den tillställning som man ska anordna och att man planerar kvällens program. Sedan behöver man ordna med mat och dryck, samt inbjudningarna till gästerna. Det är också viktigt att ha rätt teknisk utrustning för att kunna visa upp filmer eller bilder, men även ljudutrustning för talarna och de som ska underhålla.

Vi på Ocean Group hjälper er med alla delar kring företagets event.

Ocean Group har en lång erfarenhet av att anordna företagsevent, konferenser och seminarier och kan hjälpa till med att planera det event som ska hållas så att det blir en lyckad och oförglömlig tillställning. Vi hjälper er med hela processen från koncept till genomförande. Hitta lokal, ordna med mat och dryck, teknisk utrustning som ska användas och bokning av artister som ska stå för kvällens underhållning. Ocean Group hjälper även till med att hitta lämplig konferencier som presenterar kvällens program och underhåller gästerna mellan uppträdandena.

Varför använda Ocean Group?

Erfarenhet

Vi har varit med ett tag och vet ofta vad som fungerar och vad man bör undvika när det gäller att skapa koncept och välja leverantörer. Saker som sparar mycket tid och pengar när man skall genomföra ett event eller konferens.

Hjärta

Vi älskar det vi gör och behandlar dina kunder och gäster som om det vore våra egna. Vi ser det som vårt yttersta mål att upplevelsen blir oförglömlig. Det tror vi du snabbt kommer att märka i kontakten med oss.

Legwork

Låt oss göra jobbet! Alla delar av ett event är inte alltid glamoröst. Vi är med på plats och är vana vid att hantera inte bara fina koncept på papper utan även att genomföra dem i verkligheten.

Det kostar inget att fråga! Ni har oftast ett förslag från oss inom två timmar.
Tel: 031-42 51 30