Företagsfest Göteborg – Boka med Ocean Group

Få kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 30

Företagsfest Göteborg – Har det blivit dags att fira er framgång, belöna hårt arbete eller få ett härligt avslut innan semestertider? Då är det dags att anordna en företagsfest. Ocean Group har över 10 års erfarenhet av Göteborg och västkusten så hos oss är er företagsfest i trygga händer. Vi ser till att leverera ett från start till stopp exceptionellt och oförglömligt event och försäkrar dig om att du kan luta dig tillbaka och låta oss sköta allt.

Företagsfest Göteborg är en utmärkt idé för att visa anställda uppskattning och skapa goda relationer på företaget. Det är viktigt att ta hand om sina anställda för att de ska må bra och vara en fungerande grupp som alla arbetar mot samma mål. Göteborg är en bra stad för att ordna alla typer av företagsevent, som Sveriges näst största stad finns här gott om leverantörer att välja och vraka bland.

Ocean Group har anordnat hundratals företagsfester i Göteborg genom åren och kan även hjälpa ert företag med en lyckad företagsfest. Vi hjälper till med allt som behöver skötas, allt ifrån att orda med lokaler, mat, dryck och teknik till bokning av aktiviteter och underhållning.

Så, tveka inte! Hör av er till oss så kommer vi med ett kostnadsfritt förslag. Eller läs mer om Kick off Göteborg

Varför använda Ocean Group?

Erfarenhet

Vi har varit med ett tag och vet ofta vad som fungerar och vad man bör undvika när det gäller att skapa koncept och välja leverantörer. Saker som sparar mycket tid och pengar när man skall genomföra ett event eller konferens.

Hjärta

Vi älskar det vi gör och behandlar dina kunder och gäster som om det vore våra egna. Vi ser det som vårt yttersta mål att upplevelsen blir oförglömlig. Det tror vi du snabbt kommer att märka i kontakten med oss.

Legwork

Låt oss göra jobbet! Alla delar av ett event är inte alltid glamoröst. Vi är med på plats och är vana vid att hantera inte bara fina koncept på papper utan även att genomföra dem i verkligheten.

Det kostar inget att fråga! Ni har oftast ett förslag från oss inom två timmar.
Tel: 031-42 51 30