Kick off Göteborg, se till att den ger avtryck!

Få kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 30

Ocean Group har specialiserat sig på att anordna olika företagsarrangemang för företag i Göteborg som exempelvis kick off, konferenser och olika events. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi hjälpa till med att planera och genomföra olika evenemang som kommer att uppskattas mycket av de deltagare som medverkar.

När företag ska starta upp ett nytt viktigt projekt eller när en verksamhet behöver en nystart brukar många företag ordna med en kick off, där den berörda personalen tillsammans får en genomgång och tillåts vara delaktiga i projektets eller verksamhetens upplägg och inriktning. En kick off brukar ofta ske på någon plats där man får avskildhet och lugn samtidigt som den också ofta brukar kombineras med någon form av aktivitet eller underhållning som ska motivera och sammanbinda deltagarna så att de blir starkare tillsammans.

Därför brukar man ofta anordna en kick off på någon konferensanläggning eller någon kursgård där man även kan kombinera en kick off i Göteborg med någon form av aktivitet, som exempelvis att paddla kanot, rib charter, vildmarksliv eller någon mindre fysisk aktivitet som att njuta av spa och bastu. Givetvis finns det massor av annat att välja på. Vi brukar ofta välja aktivitet utifrån målgrupp och vad gruppen tidigare har provat på så att man får variation. Det kan även vara lämpligt att välja ut ett flertal aktiviteter som gruppen kan få välja ifrån så att alla känner att de får göra någon aktivitet som passar dem. Kick off Göteborg kan lämpligt avslutas med en middag, dryck och underhållning antingen anläggningen man valt eller på lämplig restaurang.

Ocean Group har anordnat huntratals kick offer i Göteborg genom åren och kan även hjälpa ert företag med en lyckad kick off. Vi hjälper till med allt som behöver skötas, från att ordna med lokaler, mat och dryck till teknik och bokning av aktiviteter eller underhållning.

Varför använda Ocean Group?

Erfarenhet

Vi har varit med ett tag och vet ofta vad som fungerar och vad man bör undvika när det gäller att skapa koncept och välja leverantörer. Saker som sparar mycket tid och pengar när man skall genomföra ett event eller konferens.

Hjärta

Vi älskar det vi gör och behandlar dina kunder och gäster som om det vore våra egna. Vi ser det som vårt yttersta mål att upplevelsen blir oförglömlig. Det tror vi du snabbt kommer att märka i kontakten med oss.

Legwork

Låt oss göra jobbet! Alla delar av ett event är inte alltid glamoröst. Vi är med på plats och är vana vid att hantera inte bara fina koncept på papper utan även att genomföra dem i verkligheten.

Det kostar inget att fråga! Ni har oftast ett förslag från oss inom två timmar.
Tel: 031-42 51 30