Kick off Västkusten, unik kunskap och erfarenhet

Få kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 30

Vi har över tio års erfarenhet av att planera kick off, event och konferenser på västkusten. Är det någonting som verkligen finns med oss sedan starten och som vi älskar och stolt kan säga oss kunna på våra fem fingrar så är det just detta. Mycket av vår erfarenhet kommer från att själva ha ägt och drivit allt från en konferensanläggning (Mollösunds Wärdshus) och aktivitetsbolag (Ribtours) samt planerat otaliga event för svenska och utländska kunder på västkusten genom åren. Västkusten är fantastiskt, men det är också mycket att tänka på för att få ut maximalt av en kick off eller konferens. Inte minst kan vårt oberäkneliga väder vara en stor anledning att tänka till lite extra i planeringen.

En kickoff för företaget är både viktigt och skapar ofta väldigt höga effekter för sammanhållningen. Västkusten är en fantastisk plats för att arrangera ert företags kickoff. Här finns ställen för när det lämpar sig att vara avskilda från resten av världen men även platser med massor att uppleva både av natur och aktivitet. När på året man väljer att arrangera sin kickoff på västkusten spelar också stor roll.

Vi hjälper er att arrangera er kickoff i Göteborg, på västkusten och i Bohuslän men även i övriga världen.

Är ni intresserad av ett förslag för er kick off västkusten så tveka inte att kontakta oss.

Varför använda Ocean Group?

Erfarenhet

Vi har varit med ett tag och vet ofta vad som fungerar och vad man bör undvika när det gäller att skapa koncept och välja leverantörer. Saker som sparar mycket tid och pengar när man skall genomföra ett event eller konferens.

Hjärta

Vi älskar det vi gör och behandlar dina kunder och gäster som om det vore våra egna. Vi ser det som vårt yttersta mål att upplevelsen blir oförglömlig. Det tror vi du snabbt kommer att märka i kontakten med oss.

Legwork

Låt oss göra jobbet! Alla delar av ett event är inte alltid glamoröst. Vi är med på plats och är vana vid att hantera inte bara fina koncept på papper utan även att genomföra dem i verkligheten.

Det kostar inget att fråga! Ni har oftast ett förslag från oss inom två timmar.
Tel: 031-42 51 30