Konferens Västkusten – Möten, event och upplevelser

Få kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 30

Konferens Västkusten – Låt salta bad och friska vindar bli er nästa konferens

Kom bort från kontorslandskap och ljusrör för en konferens utöver det vanliga. Unikt för vårt avlånga land är den fantastiska skärgården och allt den har att erbjuda! Ocean Group är en Eventbyrå med gedigen erfarenhet av skärgårdskonferens på västkusten och hjälper er att sätta ihop en fantastisk vistelse.

Det finns många fördelar med att samla era anställda för en konferens när stora och viktiga frågor diskuteras. Det skapar ett stort fokus på den enskilda frågan då alla rensar sina scheman för att endast ägna sin fulla uppmärksamhet på konferensen. Detta får ytterligare effekt om man väljer till exempel en konferens på västkusten istället för det lokala hotellet då man samlar gruppen
och minimerar risken för att vardagen och dess åtaganden ska distrahera deltagarna.

Många föredrar ett miljöombyte när företaget ska samlas för en konferens. Att komma bort från kontorets väggar suddar ut hierarkier och ett öppnare samtal än vad som vanligtvis äger rum på måndagsmötet gör att många som inte annars tar plats kommer till tals. Det har också en god effekt på gemenskapen i gruppen att uppleva nya platser eller saker ihop.

Ocean Group är proffs på västkustkonferens. Med 10 års erfarenhet av just det kan vi garantera att ni kommer att uppleva vår vackra västkust från dess bästa sida. Vi sköter allt ifrån att hitta ett passande koncept, lokaler, boende och aktiviteter, men vår erfarenhet ser även till att inga detaljer missas och ni kommer att få ut det bästa av er konferens.

Hör av er till oss för ett kostnadsfritt förslag

Läs mer på Kick off på västkusten

Varför använda Ocean Group?

Erfarenhet

Vi har varit med ett tag och vet ofta vad som fungerar och vad man bör undvika när det gäller att skapa koncept och välja leverantörer. Saker som sparar mycket tid och pengar när man skall genomföra ett event eller konferens.

Hjärta

Vi älskar det vi gör och behandlar dina kunder och gäster som om det vore våra egna. Vi ser det som vårt yttersta mål att upplevelsen blir oförglömlig. Det tror vi du snabbt kommer att märka i kontakten med oss.

Legwork

Låt oss göra jobbet! Alla delar av ett event är inte alltid glamoröst. Vi är med på plats och är vana vid att hantera inte bara fina koncept på papper utan även att genomföra dem i verkligheten.

Det kostar inget att fråga! Ni har oftast ett förslag från oss inom två timmar.
Tel: 031-42 51 30