Konferens vid havet – Unika möten och events

Ffå kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 30

Konferens vid havet – Låt friska vindar, salta bad och solvarma klippor tillföra det där lilla extra på er nästa konferens. Det finns många västkustpärlor perfekta för en konferens vid havet och oändligt många aktiviteter såsom ribbåtscharter, segling, hummerfiske eller beachvolleyboll. Det finns alltid något som passar just er konferens.

Höj motivationen och skapa godare stämning genom ett inslag av roliga aktiviteter, teambuilding och vackra miljöer på er konferens. Det är att rekommendera med ett miljöombyte när det blivit dags att planera en konferens, inte minst för att det är ett uppskattat avbrott i vardagen men det finns också många fördelar med att samla alla för gemenskapens skull och för att exkludera vardagen och det vanliga arbetets distraktion.

Att samla företaget för en konferens stärker teamkänslan vilket skapar goda förutsättningar för att stärka framåtandan och se till att alla arbetar mot samma mål. Att åka iväg tillsammans skapar goda möjligheter för öppna diskussioner deltagarna emellan, det är inte bara värdefullt för gemenskapen utan också ett lite mer avslappnat forum än vid de vanliga månadsmötet där man vågar uttrycka sina åsikter mer öppet.

Ocean Group hjälper ert företag att hitta den bästa lösningen och vi ordnar med allt det praktiska kring lokaler, teknik, mat och underhållning så att ni ska kunna luta er tillbaka och njuta av en oförglömlig konferensupplevelse.

Vi kan anordna företagskonferenser för upp till 5 000 deltagare med antingen färdiga konferenspaket eller skräddarsyr vi tillsammans med företaget en konferens som passar både tema för konferensen och verksamhet. Vi har 10 års erfarenhet av just konferens vid havet åt företag vilket gör att våra arrangemang är mycket uppskattade av de företag som anlitar oss. Så, kontakta oss redan idag så ska vi se till att vi får en oförglömlig konferens vid havet eller läs mer om konferens på västkusten här.

Varför använda Ocean Group?

Erfarenhet

Vi har varit med ett tag och vet ofta vad som fungerar och vad man bör undvika när det gäller att skapa koncept och välja leverantörer. Saker som sparar mycket tid och pengar när man skall genomföra ett event eller konferens.

Hjärta

Vi älskar det vi gör och behandlar dina kunder och gäster som om det vore våra egna. Vi ser det som vårt yttersta mål att upplevelsen blir oförglömlig. Det tror vi du snabbt kommer att märka i kontakten med oss.

Legwork

Låt oss göra jobbet! Alla delar av ett event är inte alltid glamoröst. Vi är med på plats och är vana vid att hantera inte bara fina koncept på papper utan även att genomföra dem i verkligheten.

Det kostar inget att fråga! Ni har oftast ett förslag från oss inom två timmar.
Tel: 031-42 51 30