Konferensresor utomlands utöver det vanliga som stärker ert team.

Vi hjälper er att planera en oförglömlig konferens utomlands och sätter kostnadsfritt ihop ett förslag utifrån era önskemål och vår långa erfarenhet.

Få kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 30

Konferensresor utomlands är ett fantastiskt sätt att kombinera nytta med en upplevelse som stärker teamet och nästan alltid ger en oerhörd “boost” i energi. Inspiration och nytänkande kommer ofta på köpet när man gör ett radikalt miljöombyte och kan kläcka de idéer man som företag behöver för att ta sig till nya höjder.

Det finns massor med fantastiska platser att ta sig till och ibland kan en konferensresor utomlands till och med bli billigare än att arrangera företagets konferens i Sverige. Det man förlorar på ökad transportkostnad för flyget kan man hämta hem på övriga poster såsom boende och mat. Utbudet är enormt så det kan ibland vara svårt att välja i vilket land man skall förlägga sin konferens.

Det är en hel del att tänka på för att konferensresor utomlands skall bli lyckade, prisvärda och ge önskat resultat. På Ocean Group har vi många års erfarenhet av att hjälpa våra kunder att inte bara sätta ihop upplägg med pålitliga leverantörer utan även med allt som tillkommer i form av projektledning, inbjudningar etc. Vi är ofta också med på plats för att säkra upp att allting flyter under konferensen eller eventet utomlands. Leverantörer i vissa länder har en inte alltid samma uppfattning när det gäller saker som punktlighet och liknande. Vid en större konferensresor utomlands brukar vi ofta göra en site inspection tillsammans med vår kund för att säkerställa att leverantörerna lever upp till våra förväntningar.

Kontakta oss idag och berätta för oss vad ni vill göra så sätter vi ihop ett förslag åt er.

Varför använda Ocean Group?

Erfarenhet

Vi har varit med ett tag och vet ofta vad som fungerar och vad man bör undvika när det gäller att skapa koncept och välja leverantörer. Saker som sparar mycket tid och pengar när man skall genomföra ett event eller konferens.

Hjärta

Vi älskar det vi gör och behandlar dina kunder och gäster som om det vore våra egna. Vi ser det som vårt yttersta mål att upplevelsen blir oförglömlig. Det tror vi du snabbt kommer att märka i kontakten med oss.

Legwork

Låt oss göra jobbet! Alla delar av ett event är inte alltid glamoröst. Vi är med på plats och är vana vid att hantera inte bara fina koncept på papper utan även att genomföra dem i verkligheten.

Det kostar inget att fråga! Ni har oftast ett förslag från oss inom två timmar.
Tel: 031-42 51 30