Låt ert kundevent i Göteborg bli något speciellt

Ocean Group hjälper er att skapa ett oförglömligt kundevent i Göteborg som era kunder kommer att prata om för lång tid framöver.

Få kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 30

För de företag som brukar anordna kundevent i Göteborg brukar det vara en av årets största höjdpunkter, inte bara för personalen utan även för besökarna. Det brukar, till skillnad från konferenser, vara av lite lättare slag där man kanske först presenterar någon produkt eller bara själva företaget och sedan bjuder på mat, dryck och underhållning. På en sådan tillställning är det ett utmärkt tillfälle för personal och kunder att lära känna varandra lite närmare för att kunna utveckla bättre samarbeten i framtiden.

Ett kundevent i Göteborg kan man anordna på flera olika ställen, lite beroende på hur många deltagare som ska medverka och om man har särskilda önskemål på mat och underhållning. Det finns flera restauranger, nattklubbar, teatrar, sportarenor och till och med livsmedelsbutiker som kan erbjuda företag att hålla sitt event i deras lokaler. Om man har behov av större lokaler finns det festvåningar som man kan hyra dit man kan beställa mat och dryck. Här kan man även anordna underhållning i olika former. Det finns en mängd sånggrupper, trollkarlar och artister som man hyra in för kvällen och som kommer att ge deltagarna en oförglömlig afton.

Ocean Group kan hjälpa er att skräddarsy ert företagets kundevent. Det innebär att vi hjälper till med att ordna lämpliga lokaler, mat, dryck och den underhållning som ni önskar. Vi kan även ordna med en konferencier som sköter om programmet och småpratar lite i pauserna så att besökarna inte får det tråkigt mellan uppträdandena. Vi hjälper även till med projektledning, inbjudningar och andra detaljer som behöver ordnas inför och under ert kundevent i Göteborg och ser till att era kunder får en oförglömlig upplevelse.

Varför använda Ocean Group?

Erfarenhet

Vi har varit med ett tag och vet ofta vad som fungerar och vad man bör undvika när det gäller att skapa koncept och välja leverantörer. Saker som sparar mycket tid och pengar när man skall genomföra ett event eller konferens.

Hjärta

Vi älskar det vi gör och behandlar dina kunder och gäster som om det vore våra egna. Vi ser det som vårt yttersta mål att upplevelsen blir oförglömlig. Det tror vi du snabbt kommer att märka i kontakten med oss.

Legwork

Låt oss göra jobbet! Alla delar av ett event är inte alltid glamoröst. Vi är med på plats och är vana vid att hantera inte bara fina koncept på papper utan även att genomföra dem i verkligheten.

Det kostar inget att fråga! Ni har oftast ett förslag från oss inom två timmar.
Tel: 031-42 51 30