Event med Expedition – SMART Media

Få kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 30

Smart Media är ett ungt och expansivt företag som utvecklar, producerar och publicerar temabilagor som distribueras med ledande tidningar. SmartMedia är ett av de ledande aktörerna i denna snabbväxande bransch. Består idag av 55 ambitiösa medarbetare och har kontor i Stockholm, Amsterdam, Zürich och Antwerpen. Tillsammans producerar de över 200 temabilagor per år och har 120 miljoner kronor i omsättning. Huvudkontoret finns i Stockholm, Sverige. En gång per år väljs 2 st medarbetare ut från alla kontor i europa för att åka på en gemensam Event med Expedition för att träffas och utveckla deras produkt, de väljer olika destinationer men 2014 landade valet återigen på en utlandskonferens i Zell Am Zee!

2014 års Event med Expedition var en väldigt lyckad expedition, en av de bättre planerade hittills. Det är ett bra betyg eftersom Smart Media är en återkommande kund till oss. Upplägg: deltagarna möttes upp i Zell am See efter flygtransfer från olika kontor. Första kvällen middag och incheckning Aktivitetsdag 1: River-rafting på förmiddagen och Canyoning på eftermiddagen, middag i österrikisk stil i bergsstuga på kvällen. Aktivitetsdag 2: Mountainbike för förmiddagen – Paragliding på eftermiddagen, middag och avslutning. Sista dagen: Hemtransport.

Kontakta oss på Ocean Group för ett offertförslag

Genomförda event och konferenser

eventdeltagare

Eventdeltagare – Återkommande gäster till ditt event!

Vill du ha ett snabbt och kostnadsfritt prisförslag?Eventdeltagare – Skapa incitament för att uppmuntra till … Continue reading Eventdeltagare – Återkommande gäster till ditt event!

Kick-off

Kick-off med Steria

Få kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 … Continue reading Kick-off med Steria

Se fler genomförda event