Anordna en lyckad kick off

Få kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 30

Kick off är en benämning på en aktivitet som företaget anordnar antingen inför att man ska starta ett nytt projekt eller inför ett nytt verksamhetsår där man genom en kick off vill kunna göra en rivstart för att uppnå de mål som man har med projektet eller det nya verksamhetsåret. En kick off är som en konferens för en begränsad grupp personer som är direkt involverade i ett projekt eller i en verksamhet och här presenterar man företagets visioner och mål med projektet eller verksamheten samtidigt som man låter deltagarna själva få vara delaktiga i planeringen och komma med idéer. Syftet är att informera och sammanföra deltagarna så att de ska komma tillbaka till arbetet med samma mål.

Ett lyckat upplägg för en kick off kan vara att kombinera med någon form av teambuilding, där deltagarna tillsammans får lösa eller utföra olika aktiviteter för att få gruppen att samarbeta och bli starkare tillsammans. Exempel på teambuildingaktiviteter är bland annat fysiska aktiviteter som utförs ute i naturen, men det kan även vara en idrott eller en inomhusaktivitet. Det viktigaste med aktiviteten är att den ska få alla deltagare att aktivt samarbeta för att kunna genomföra den på ett lyckat sätt.

Vi på Ocean Group har anordnat kick offer åt företag under 10 års tid och har den kunskap som krävs för att kunna planera och anordna en lyckad kick off, med tillhörande aktiviteter, så att deltagarna och ni som företag får ut det mesta av kick offen. Vi kan hjälpa till med allt från att hitta de rätta leverantörerna för allt från lokaler, boende och lämpliga aktiviteter, men även att se till att inga detaljer missas så att ni får ut det mesta av er investering.

Läs om Kick off Västkusten, Kick off Göteborg

 

Varför använda Ocean Group?

Erfarenhet

Vi har varit med ett tag och vet ofta vad som fungerar och vad man bör undvika när det gäller att skapa koncept och välja leverantörer. Saker som sparar mycket tid och pengar när man skall genomföra ett event eller konferens.

Hjärta

Vi älskar det vi gör och behandlar dina kunder och gäster som om det vore våra egna. Vi ser det som vårt yttersta mål att upplevelsen blir oförglömlig. Det tror vi du snabbt kommer att märka i kontakten med oss.

Legwork

Låt oss göra jobbet! Alla delar av ett event är inte alltid glamoröst. Vi är med på plats och är vana vid att hantera inte bara fina koncept på papper utan även att genomföra dem i verkligheten.

Genomförda event och konferenser

Konferens Riga

Konferens Riga

Få kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 … Continue reading Konferens Riga

Invigning

Invigning Art Clinic

Få kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 … Continue reading Invigning Art Clinic

Hummerfiske Göteborgs skärgård

Hummerfiske Göteborgs skärgård

Få kostnadsfritt förslag inom två timmar. Fyll i nedan eller ring oss på 031-42 51 … Continue reading Hummerfiske Göteborgs skärgård

Se fler genomförda event

Det kostar inget att fråga! Ni har oftast ett förslag från oss inom två timmar.
Tel: 031-42 51 30